Υπηρεσίες

Ατομικές συνεδρίες

Μαζί θα χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και με γνώμονα τις ανάγκες σου θα φτιάξουμε ένα πλάνο συνεργασίας για να πετύχουμε τους στόχους σου και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που σε προβληματίζουν. Θα αντιμετωπίσουμε μεθοδικά και με τον ρυθμό που ταιριάζει σε εσένα οτιδήποτε σε απασχολεί. Ζητήματα όπως αντιμετώπιση άγχους, διαχείριση θυμού, διαζυγίου ή χωρισμού, πένθους, απώλειας, ρύθμιση βάρους και εργασιακές αλλαγές μπορούν να γίνουν το πεδίο στο οποίο θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε τη ζωή σου!

Parental coaching / Συμβουλευτική γονέων

Ο ρόλος του γονέα είναι ο σημαντικότερος που καλούμαστε να παίξουμε στη ζωή μας. Είναι πολύ σπουδαίο λοιπόν να μπορούμε να τον απολαύσουμε και να μην αφήνουμε τα μικρά καθημερινά εμπόδια να κλέβουν από την ευτυχία του να είναι κανείς γονιός. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε θέματα σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου μέσα στην οικογένεια και την βελτίωση της επικοινωνίας. Μαζί θα δούμε πώς η ανάπτυξη της δικής μας αυτοεκτίμησης οδηγεί στην ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης των παιδιών μας. Μαζί θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά των παιδιών και να είμαστε δίπλα τους με ουσία χωρίς να τους φορτώνουμε τα βάρη που κουβαλάμε εμείς από την δική μας πατρική οικογένεια.

Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων / Επαγγελματικός προσανατολισμός

Η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας του παιδιού και η προσωπική του ενδυνάμωση είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας. Μπορούμε να κάνουμε το παιδί να νιώθει καλύτερα και να απαλλαγεί από τις δυσκολίες που του αλλοιώνουν την καθημερινότητα του. Το επίμονο άγχος, η μελαγχολία, η δυσκολία συγκέντρωσης, η αίσθηση του ανικανοποίητου αλλά και ο εθισμός στο διαδίκτυο μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά με τις συνεδρίες μας. Επιπλέον, διαθέτουμε τα κατάλληλα γνωστικά εργαλεία ώστε να καθοδηγήσουμε το παιδί στην επιλογή της επαγγελματικής κατεύθυνσης που του ταιριάζει.

Relationship coaching / Συμβουλευτική σε ζητήματα σχέσεων

Η ψυχική μας υγεία επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις σχέσεις μας με τους σημαντικούς άλλους. Μαζί μπορούμε να εμβαθύνουμε σε αυτό που πραγματικά σε απασχολεί και να εργαστούμε σε ζητήματα που αφορούν την σχέση σου με το σύντροφο σου, την επικοινωνία, την κοινωνικοποίηση, την δυσκολία στη σύναψη σχέσης για τους singles και την επιλογή του κατάλληλου συντρόφου. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορούμε να φτιάξουμε ένα πλάνο συνεργασίας και βήμα βήμα να κάνουμε τις επιθυμίες σου πραγματικότητα.

Αναστασία Α. Δανάλη
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Χλόης 6,
13677 Πλατεία Βαρυμπόμπης

Τ. 210 8169 303
K. 6946 922 003
anastasia.danali@hotmail.com